Silver Coast, Lisbon: (+351) 262 980 576
Algarve: (+351) 289 142 192

Privacybeleid

Vrijetijdslancering International Sociedade Imobiliária Lda. (hierna "Portugal Realty") erkent het belang van de bescherming van uw persoonsgegevens. Daarom hebben we een reeks veiligheidsmaatregelen ontwikkeld die tot doel hebben de persoonlijke gegevens van al onze partners, werknemers en klanten, evenals alle gebruikers van onze website www.portugal-realty.com te beschermen.

In dit privacybeleid leggen we uit wat het doel is van de gegevens die we online verzamelen, hoe we met deze informatie omgaan, met wie we deze delen, hoe lang we ze bewaren en hoe we contact met ons kunnen opnemen en uw gegevens kunnen gebruiken beschermingsrechten.

Alle gebruikers moeten dit privacybeleid zorgvuldig lezen en, vrij en vrijwillig, beslissen of ze hun persoonlijke gegevens willen verstrekken aan Portugal Realty. De gebruiker garandeert dat hij / zij een legale volwassene is en dat alle online gedeelde gegevens waar, volledig en bijgewerkt zijn, en hij / zij is verantwoordelijk voor alle schade of verlies, direct of indirect, die kan voortvloeien uit het niet naleven van een dergelijke verplichting . Als u vragen heeft over de manier waarop we uw persoonlijke gegevens behandelen en beschermen, kunt u via de e-mail contact opnemen met Portugal Realty Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


WERKINGSSFEER

Dit privacybeleid is van toepassing op alle persoonlijke gegevens die worden verzameld via de website www.portugal-realty.com.


VERANTWOORDELIJKHEID

Uw gegevens worden behandeld door Portugal Realty (Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda., NIF 503225460, met hoofdkantoor te Largo 28 de Maio, nº 2-H R/C 2460-682 São Martinho do Porto, Portugal), gebaseerd op de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). U kunt via de e-mail contact opnemen met Portugal Realty voor vragen over dit privacybeleid Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


VERWERKINGSDOELEINDEN EN RECHTSGROND

Persoonlijke gegevens verwerkt op de website www.portugal-realty.com omvatten:

  • Gegevens verzameld in het contactformulier: bijv. Naam, telefoon en e-mail. Portugal Realty verwerkt deze gegevens om te reageren op verzoeken van potentiële klanten of institutionele partners. Het verstrekken van de gevraagde informatie in het kader van de bovengenoemde contactformulieren is verplicht, zonder deze is het niet mogelijk om de gevraagde doeleinden te dienen.
  • Gegevens verkregen door het surfen op de website: bijv. bezochte webpagina's, interesse in inhoud, toegangstijden, apparaattype. Portugal Realty verwerkt een beperkte hoeveelheid gebruikersgegevens voor weboptimalisatiedoeleinden. Deze gegevens worden verwerkt om de gebruikerservaring te verbeteren en de geleverde diensten te beheren. Voor dit doel maken we gebruik van derde partij analyse aanbieders, waaronder Google Analytics, U kunt zich afmelden voor Google Analytics door hier te klikken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • Portugal Realty maakt ook gebruik van remarketing en behavioural targeting diensten in het belang van de analyse, optimalisatie en economische werking van ons online aanbod, namelijk Google Ads Remarketing en Facebook Remarketing. Als u zich wilt afmelden voor op interesse gebaseerde reclame via Google Marketing Services, kunt u gebruik maken van de instellingen en afmeldingsopties van Google: http://www.google.com/ads/preference. Voor meer informatie en de mogelijkheid om uw Facebook-voorkeuren te controleren, kunt u terecht op: https://www.facebook.com/ads/preferences.


BEWAARTERMIJN

Portugal Realty bewaart en verwerkt persoonsgegevens alleen voor de tijd die nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld, met mogelijke contacten gedurende deze periode per e-mail, telefoon of sms.

Makelaars in onroerend goed in Portugal zijn wettelijk verplicht door de Regime Jurídico da Atividade de Mediação Imobiliária (wettelijk kader voor onroerendgoedactiviteiten) en door de Regime de Prevenção e Combate ao Branqueamento de Capitais e Financiamento do Terrorismo (wettelijk kader ter voorkoming van witwassen en terrorismefinanciering) om persoonsgegevens van cliënten zeven jaar te archiveren. Na deze periode worden alle persoonlijke gegevens verwijderd, behalve in situaties waarin de gebruiker Portugal Realty zijn gratis, specifieke en geïnformeerde toestemming geeft.


CONSENT

By agreeing to this Privacy Policy, you are giving Portugal Realty permission to process your personal data specifically for the above-mentioned purposes. You have the right to withdraw your consent at any time, although that right does not jeopardize the consent previously provided in regards to the compliance of a contract or other legal obligations to which Portugal Realty is subject.

Om uw toestemming in te trekken, kunt u contact met ons opnemen via het adres: Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda., Largo 28 de Maio, nº 2-H R / C 2460-682 São Martinho do Porto, Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


GEGEVENS OPENBAARMAKING

Portugal Realty mag uw persoonlijke gegevens alleen delen met andere Leisure Launch-partnerbedrijven in situaties waarin onze klanten specifiek onze hulp vragen bij het aanbieden van aanvullende onroerendgoeddiensten van onze partners. Voor meer informatie over deze ontvangers kunt u contact met ons opnemen via het adres: Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda., Largo 28 de Maio, nº 2-H R / C 2460-682 São Martinho do Porto, Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Partnerbedrijven van Leisure Launch ontvangen alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor hun diensten en uitsluitend voor de bovengenoemde beoogde doeleinden met de instructies van Portugal Realty, waarbij ze strikt voldoen aan de wettelijke normen met betrekking tot de bescherming van persoonsgegevens, informatiebeveiliging en andere toepasselijke normen.


GEBRUIKERSRECHTEN

Hoewel Portugal Realty persoonlijke gegevens bewaart of verwerkt, kunnen alle gebruikers op elk moment en kosteloos de volgende rechten uitoefenen:

  • Toegangsrecht - het recht om een ​​kopie te vragen van de informatie die we over u hebben;
  • Recht op rectificatie - het recht om alle gegevens te corrigeren die u als onjuist of onvolledig beschouwt;
  • Recht om te worden vergeten - u kunt verzoeken dat de gegevens die we over u hebben uit al onze bestanden worden verwijderd;
  • Recht op beperking van verwerking - wanneer bepaalde voorwaarden van toepassing zijn, hebt u het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken;
  • Recht op overdraagbaarheid - het recht om uw gegevens te laten overdragen aan een andere organisatie;
  • Recht op bezwaar - het recht om bezwaar te maken tegen bepaalde soorten verwerking;
  • Recht om bezwaar te maken tegen geautomatiseerde verwerking, inclusief profilering;
  • Recht op rechtsmiddel - in het geval Portugal Realty uw verzoek weigert volgens het toegangsrecht, zullen we de reden uitleggen.

De bovengenoemde rechten kunnen worden uitgeoefend via het adres: Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda., Largo 28 de Maio, nº 2-H R / C 2460-682 São Martinho do Porto, Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


KLACHTEN

Gebruikers die een klacht willen indienen over de manier waarop hun persoonlijke gegevens worden verwerkt door Portugal Realty, of de manier waarop hun klacht is afgehandeld, hebben het recht om rechtstreeks een klacht in te dienen bij Portugal Realty of de Portugese toezichthoudende autoriteit: Comissão Nacional de Protecção de Dados, Av. D. Carlos I, 134 – 1.º, 1200-651 Lisboa, Portugal, Telefoon: (+ 351) 21 392 84 00, Fax: (+ 351) 21 397 68 32, E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


MAATREGELEN VOOR PERSOONSGEGEVENSBESCHERMING

Portugal Realty past verschillende technische en organisatorische maatregelen toe die geschikt zijn om de persoonlijke gegevens van de gebruikers te beschermen, waaronder het gebruik van veilige servers, firewall en gegevensversleuteling.


COOKIESBELEID

Onze website www.portugal-realty.com maakt gebruik van sessiecookies, dit zijn kleine informatiebestanden die door de websiteserver naar de browser van de gebruiker worden gestuurd en op hun computer worden opgeslagen. Deze tijdelijke cookies blijven alleen in het cookie-archief tijdens het gebruik van de website. Deze cookies worden alleen door Portugal Realty gebruikt om webverkeerspatronen te analyseren, waardoor we problemen kunnen identificeren en een betere gebruikerservaring kunnen bieden.

WIJZIGINGEN IN HET PRIVACYBELEID

Portugal Realty kan het privacybeleid van www.portugal-realty.com herzien wanneer dit nodig is om te voldoen aan wettelijke of technologische vereisten. Alle wijzigingen worden bekendgemaakt op deze online pagina.

CONTACTEN EN VRAGEN

Als u vragen heeft over ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via het adres:Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda., Largo 28 de Maio, nº 2-H R/C 2460-682 São Martinho do Porto, Portugal; of de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zilverkust +351 262 980 576

Algarve +351 289 142 192

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Abonneer u op de nieuwsbrief


 MEMBER OF:

     

Leisure Launch International Sociedade Imobiliária Lda. AMI 872 T/A PORTUGAL REALTY™

Complaint Book   |   Privacy Policy   |   Alternative Dispute Resolution

Powered by Proppy   |   Developed by Navega Bem Digital Solutions

 

  • Video
  • User
  • Favorites
  • Phone
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Chat
  • WhatsApp
Go to top